Messi Coop
1

Ο Α.Σ. Μέσης συμμετέχει στη Freskon 2018

Η FRESKON αποτελεί το μεγαλύτερο εμπορικό γεγονός Φρούτων και Λαχανικών που διεξάγεται στην περιοχή των Βαλκανίων και της Νοτιοανατολικής Μεσογείου. Διοργανώνεται από την ΔΕΘ-HELEXPO, στις 26- 28/4/2018, στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της ΔΕΘ-HELEXPO στην Θεσσαλονίκη. Ο Α.Σ. Μέσης στηρίζει τη Freskon και θα είναι παρών για 4η συνεχή χρονιά με μια εντυπωσιακή εκθεσιακή παρουσία στο Περίπτερο 15 / Stand 32.

Η FRESKON είναι μία καθαρά επαγγελματική έκθεση που κατάφερε σε τρία μόλις χρόνια να γίνει ο στρατηγικός σύνδεσμος ανάμεσα στις εταιρείες που διακινούν φρέσκα φρούτα & λαχανικά και τις διεθνείς αγορές. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα διεθνές σημείο συνάντησης εταιρειών, παραγωγών και εμπόρων μέσα από το οποίο επιτυγχάνεται η ανάπτυξη του εμπορίου και των εξαγωγών, η ανάδειξη εξαιρετικών προϊόντων φρούτων και λαχανικών και η διεύρυνση συνεργασιών μέσα από μια ποιοτική εκθεσιακή διοργάνωση, πρόγραμμα B2B συναντήσεων, Διεθνή Συνέδρια, παράλληλες εκδηλώσεις, παρουσιάσεις καινοτόμων προϊόντων, ομιλίες, κλπ.

Η FRESKON αποτελεί βασικό εργαλείο ανάπτυξης των επιχειρήσεων για τη διακίνηση φρέσκων φρούτων και λαχανικών της ευρύτερης περιοχής προς την παγκόσμια αγορά και αντίστροφα.