Messi Coop
1

Συμμετοχή του ΑΣ Μέσης στη FRUIT LOGISTICA 2019

Στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της Ευρώπης και σημείο επαφής της παγκόσμιας αγοράς φρέσκων φρούτων και λαχανικών, θα συμμετέχει και φέτος ο ΑΣ Μέσης – Messi Coop. Η FRUIT LOGISTICA θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 6-8 Φεβρουαρίου 2019 στο Βερολίνο με περισσότερες από 3.000 εκθεσιακές συμμετοχές, ενώ οι εμπορικοί επισκέπτες από όλα τα μήκη και πλάτη της γης, αναμένεται να ξεπεράσουν τους 80.000.

Η FRUIT LOGISTICA φιλοξενεί εταιρείες με προϊόντα όπως: Φρέσκα φρούτα και λαχανικά, αποξηραμένα φρούτα, ξηρούς καρπούς, μπαχαρικά και βότανα, βιολογικά προϊόντα, λουλούδια και φυτά, προτάσεις αποθήκευσης, συσκευασίας, μηχανήματα συσκευασίας, υλικά συσκευασίας, μεταφοράς και παρουσίασης καθώς και ηλεκτρονικές εφαρμογές του κλάδου. Χαρακτηριστικό της έκθεσης είναι όχι μόνο ο διεθνής της χαρακτήρας της, αλλά και το γεγονός, ότι τη διοργάνωση επισκέπτονται κάθε χρόνο όλοι οι φορείς λήψης αποφάσεων του κλάδου, με αποτέλεσμα να έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο «ραντεβού» της αγοράς για την οργάνωση – πλούσιων σε αριθμό και περιεχόμενο – εκδηλώσεων και την παρουσίαση νέων καινοτομιών, καθώς και των τελευταίων εξελίξεων σχετικά με την παραγωγή νωπών οπωροκηπευτικών και τις εξαγωγές.

Ο ΑΣ Μέσης – Messi Coop θα βρίσκεται εκεί που χτυπάει η καρδιά της παγκόσμιας αγοράς,  με δικό του περίπτερο στο Hall 2.1, Stand D-05f.