Messi Coop
1

Πρόσημο θετικό, από την παρουσία του Συνεταιρισμού στη Freskon

Άκρως ενθαρρυντικά ήταν τα μηνύματα που προέκυψαν από την παρουσία του Α.Σ. Μέσης στην έκθεση Freskon, εν όψει της φετινής παραγωγικής περιόδου. Ο Συνεταιρισμός με ένα εντυπωσιακό εκθεσιακό περίπτερο αποτέλεσε για άλλη μια χρονιά σημείο αναφοράς, καθώς βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος δεκάδων εμπορικών επισκεπτών.

Πιο συγκεκριμένα, πραγματοποιήθηκαν 25 επιχειρηματικές συναντήσεις με hosted buyers από την Ευρωπαϊκή Ένωση, την Ανατολική Ευρώπη, αλλά και από τις αγορές της Μέσης Ανατολής. Επιπλέον, στο πλαίσιο των παράλληλων δράσεων Freshcon Market τα στελέχη του Α.Σ. Μέσης είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με υφιστάμενους και δυνητικούς πελάτες από τις μεγαλύτερες αλυσίδες σούπερ μάρκετ της Ελλάδας και των Βαλκανικών χωρών.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί ότι πέρα από τις επαφές εμπορικού χαρακτήρα, ο πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Κυρατλίδης Ιορδάνης, συμμετείχε στην κλειστή σύσκεψη με στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα τις Οργανώσεις Παραγωγών, τα Μέτρα του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης και φυσικά τα ανοιχτά ζητήματα αποζημιώσεων που αναμένουν οι παραγωγοί.