Messi Coop
1

Δηλώσεις παραγωγής ακτινιδίων – πληρωμή προκαταβολής

Από τον Α.Σ. Μέσης – Messi Coop ανακοινώνεται ότι ο Συνεταιρισμός ξεκίνησε να δέχεται δηλώσεις παραγωγής ΑΚΤΙΝΙΔΙΩΝ για την επερχόμενη περίοδο συγκομιδής. Παράλληλα, ενημερώνει τους παραγωγούς ότι θα καταβληθούν άμεσα και προκαταβολές. Το μέτρο θα ισχύσει και για τα υφιστάμενα, αλλά και για τα νέα μέλη που θα εγγραφούν στον Συνεταιρισμό.

Τα τελευταία χρόνια ο Α.Σ. Μέσης – Messi Coop εξελίσσετε ως ένας από τους σημαντικότερους παραγωγούς και διακινητές ακτινιδίων στην Ελλάδα, με ετήσια παραγωγή που ξεπερνά τους 2.000 τόνους και ένα εκτεταμένο δίκτυο πωλήσεων σε Ευρώπη, Καναδά, Αφρική, Ασία και Μέση Ανατολή.

Παρά τις δύσκολες τρέχουσες συνθήκες της παγκόσμιας αγοράς, παρά τον έντονο ανταγωνισμό και κόντρα στην οικονομική αβεβαιότητα των καιρών, κατά την τελευταία διετία ο Α.Σ. Μέσης – Messi Coop έχει εκπονήσει με επιτυχία ένα ολοκληρωμένο σχέδιο εξορθολογισμού της δραστηριότητάς του, βασισμένο σε ευέλικτες στρατηγικές συμμαχίες. Σε αυτό το πλαίσιο, δίνει το παρών στην παγκόσμια αγορά, εδραιώνοντας ισχυρές σχέσεις μόνο με καταξιωμένες εμπορικές επιχειρήσεις του εξωτερικού, χτίζοντας ειλικρινείς και αξιόπιστες σχέσεις με τους παραγωγούς.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δηλώσεις παραγωγής ακτινιδίων και την εγγραφή νεών μελών, μπορείτε να επικοινωνείτε στα τηλέφωνα 23310 41041 & 23310 41051 με την κ. Μαρία Μελικιώτου.